Children’s sports centre in Saint-Cloud

Via de.stijl.de.l.arte

The new sports and recreation facility in Saint-Cloud, on the outskirts of Paris, designed by Christophe Ouhayoun & Nicolas Ziesel (Koz) makes a building for children into a bold landmark. In this toy-building, the colours of the glass in the façade reflect the colours of the spaces inside, and the different colours help children find their way around.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s